Guanya una GoPro en tres passos!

#palamosbull

El Departament de Joventut de l’Ajuntament de Palamós a (@puntjove_palamos) convoca el primer Concurs d’Instagram “Palamós Bull”  amb motiu de la redacció del Pla Local de Joventut 2016-2019.

Aquesta iniciativa es fa amb la intenció de detectar les inquietuds dels i les joves de municipi, i poder tenir una visió a través de les seves imatges, de com veuen la nostra vila, reflectint en les captures tant els aspectes positius com negatius de Palamós.

El concurs s’iniciarà el 11 d’abril i s’allargarà fins el 16 de maig de 2016. Hi podrá participar tothom que vulgui a través de la plataforma Instagram amb l’etiqueta #palamosbull
Un cop finalitzada la recepció de fotos, s’exposaran i comentaran al Punt Jove juntament amb els seus autors i el mateix dia es farà l’entrega de premis. Es concretarà el dia de via pàgina facebook (Punt Jove Palamós)

Bases del concurs

 1. Entraran a concurs totes aquelles fotografies amb l’etiqueta #palamosbull de joves entre 13 i 30 anys que visquin o estudiïn a Palamós.
 1. El motiu pot ser qualsevol que estigui relacionat amb com es viu a Palamós des de la perspectiva d’un jove.
 2. Cada foto haurà d’anar acompanyada d’un text d’un màxim de 140 caràcters, que descriurà el motiu de la imatge.
 3. Amb totes les fotos seleccionades es farà una exposició el dia 20 de maig de 2016 al Punt Jove.
 1. Premis: Hi haurà tres premis.
  Un premi per la foto amb més likes
  Un premi per la millor foto (escollida entre els autors).
  Sorteig final d’una GoPro, fet entre tots els autors assistents a l’exposició

6. Es poden fer tantes fotos com es desitgi, totes entraran en el concurs i no hi ha límit de fotos presentades per participant.

7. La presentació de fotos implica l’assistència el dia del passi i entrega de premis. Per rebre un dels premis, serà condició expressa estar present el mateix dia de l’entrega. (Excepte causa degudament justificada).

8. Els noms dels guanyadors també es faran públics als webs i xarxes socials del Punt Jove de Palamós.

9. El concurs comença el 11/04 de 2016 a les 00.00h i acaba el 16/05 a les 23.59h. La participació al concurs és gratuïta.

10. El Departament de Joventut es reserva el dret de cancelar el concurs en cas de no rebre un nombre mínim de fotografies.

Ús de les imatges i ús de les dades

 1. Les imatges publicades amb l’etiqueta #palamosbull seran públiques al web i les xarxes socials dels organitzadors.
 1. Totes les imatges que participin al concurs podran ser utilitzades per l’Ajuntament de Palamós per a futures campanyes de promoció del municipi.
 1. La publicació d’imatges amb l’etiqueta #palamosbull significa l’acceptació d’aquestes bases.
 1. Pujar les fotografies amb l’etiqueta #palamosbull implica el permís perquè ens posem en contacte amb els guanyadors a través d’un missatge a la fotografia. Els noms dels guanyadors també es faran públics als canals indicats anteriorment.
 1. D’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de caràcter personal, us informem que les dades dels guanyadors no s’incorporaran a cap fitxer de l’Ajuntament de Palamós.

 

Premis:

 1. Els premis seran:1 sopar per a dues persones i 2 entrades al cinema pel guanyador de la votació realitzada entre tots els assistents1 sopar per a dues persones i 2 entrades al cinema per la foto amb més likes.Al final de la sessió es farà un sorteig d’una GOPRO HERO entre totes les persones assistents!

Addicional

 1. L’organització no es fa responsable de cap problema o error tècnic d’un sistema en línia informàtic, servidor o proveïdor, equip informàtic o error de software de qualsevol correu electrònic que pugui produir-se.
 1. La participació en el concurs implica l’acceptació de totes les condicions d’Instagram. Les podeu consultar a instagram.com/legal/terms

 

insta 2016 insta darrera 2016