NOU CASAL TEATRAL D’ESTIU A PALAMÓS

NOU CASAL TEATRAL D’ESTIU A PALAMÓS

DE LA ASSOCIACIÓ AFAC

El Casal Teatral de Palamós 2011 és un espai lúdic, educatiu i dinamitzador per a nens i nenes en edat pre-adolescent. El casal té el teatre com a eix temàtic de les activitats que s’hi realitzen, és un taller de teatre intensiu.

 

 

El Casal Teatral de Palamós 2011 és un espai lúdic, educatiu i dinamitzador per a nens i nenes en edat pre-adolescent. El casal té el teatre com a eix temàtic de les activitats que s’hi realitzen, és un taller de teatre intensiu. El teatre és el fil conductor de les activitats, els jocs, els exercicis, els debats i les xerrades que es produeixin.

Esdevé una eina educativa dinàmica i eficaç basada en el reconeixement personal i dels altres, en el diàleg, l’expressió, la implicació i la solidaritat.En el Casal Teatral es realitzaran una sèrie d’activitats que fomentaran la diversió, però també l’anàlisi i la reflexió. No cal que els participants tinguin qualitats artístiques, només cal voler divertir-se, inventar i interpretar històries, tot fent amics, creant i col·laborant amb el grup.

El participant es diverteix i aprèn en el Casal Teatral, adquirint les eines tècniques, teòriques i pràctiques que el faran créixer individualment i conjuntament, arribant a realitzar una representació teatral pròpia al final del casal.Es realitzarà per partida doble durant els mesos d’estiu, època en què els més joves necessiten continuïtat en l’aprenentatge.

L’enriquiment que suposa fer un casal temàtic amb el teatre com a eix central es veu reforçat a Palamós, municipi que gaudeix d’una molt bona salut en el teatre infantil i juvenil, gràcies a la Mostra de teatre que s’hi celebra cada any amb la participació de nombrosos alumnes de les escoles.El Casal Teatral es durà a terme a la sala polivalent de l’escola Ruiz Giménez i serà conduit per un equip jove de dues persones de Palamós, amb experiència en el teatre i en tasques educatives.Amb aquesta proposta es pretén que els participants passin un estiu inoblidable, jugant i aprenent amb el teatre, en una propsta creativa i alhora educativa.