[vc_row][vc_column][vc_column_text]L’assessoria de salut és un servei  adreçat a la població jove de Palamós i al seus familiars, creat a través d’un conveni de col·laboració amb ACAS del Baix Empordà.

Dins dels  serveis que ofereix el Punt Jove de Salut hi trobem un espai adreçat als adolescents i joves amb l’objectiu d’oferir assessorament i informació sobre temes relacionats amb la salut en general.

Els programes que es porten a terme tenen a veure amb la promoció de la salut i la informació, l’objectiu principal és la reducció de riscos entre la població jove.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Què t’oferim?

Si tens algun dubte, si no saps quin camí has de seguir per resoldre els teus problemes, vine i pregunta, no cal dir que serà totalment confidencial!

D’altra banda, durant tot l’any anirem fent diverses activitats per treballar tots aquests temes, com ara xerrades, tallers, taules de salut i moltes coses més que només podràs comprovar si véns a fer-nos una visita!

Horari del servei: dimecres de 18 h a 20 h

També pots fer la teva consulta per correu electrònic: agentsalut@yahoo.es

Per a més informació:

  • Punt Jove: 972 313739
  • Agent de Salut: 669 222 083

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_cta h2=”Tens un Agent de Salut a la teva disposició” h4=”Pregunta i donarem resposta a les teves inquietuds!” txt_align=”center” style=”flat” color=”orange”][/vc_cta][/vc_column][/vc_row]