BASES CONCURS FOTOGRAFIA: #ITUQDIUS

Nois i noies d’entre 13 i 29 anys.

  1. Dies de debat i període per penjar fotografies.

Ens reunirem 3 divendres presencialment al Punt Jove per debatre sobre la temàtica escollida per aquella ocasió. Dies previs a la trobada, s’haurà dit un tema per tal que tots els participants al llarg d’aquest període hagin pogut enviar les fotografies relacionades amb aquest.

Cada participant podrà presentar nombre il·limitat de fotografies, fetes per ell mateix, inèdites, en color o monocrom. Cal presentar els treballs en format JPG a l’adreça electrònica nuria.lisbona@palamos.cat indicant en el cos del correu les dades del participant (nom, cognoms, telèfon i correu electrònic).

  • Divendres 23/02: Tema 1: Les modes.
  • Divendres 09/03: Tema 2: La dona treballadora.
  • Divendres 23/03: Tema 3: La felicitat.


Puntuació.

No té més punts qui més fotografies penja ni qui fa la millor, guanyarà la persona que hagi assistit a més debats, hagi tingut una bona participació en els debats, hagi penjat mínim una fotografia per temàtica i aquesta estigui treballada i clarament relacionada amb el tema proposat. L’organització es guarda el dret a demanar que es retirin del concurs aquelles que poden ser ofensives.

El jurat està format pel tècnic de Joventut, la dinamitzadora juvenil i el regidor de joventut.

S’atorgarà premis als 3 primers classificats. Aquests es definiran a l’inici del concurs.

*Totes les obres presentades estaran lliures de drets. Podran ser utilitzades i reproduïdes per l’Ajuntament per a la promoció del concurs o d’altres activitats. L’Ajuntament està obligat a mencionar sempre l’autoria.

La participació en aquest concurs implica acceptar les bases i el veredicte així com la renúncia a tota reclamació legal relativa als continguts d’aquestes bases