CONSULTA JUVENIL A PALAMÓS 2017

 

CONSULTA JUVENIL A PALAMÓS 2017

Des del Departament de Joventut hem volgut realitzar aquesta iniciativa amb l’objectiu de crear un espai d’interlocució entre els joves i l’Administració, per el disseny i la planificació de les activitats del PIDCES (Projecte d’Informació i Dinamització als Centres Escolars de Secundària) i del PIJ (Punt d’Informació Juvenil). El PIDCES és un espai d’atenció presencial estable a l’institut que posa a l’abast dels i les joves recursos informatius d’interès i accions i estratègies que promouen experiències de participació tant en el propi centre com en el seu entorn més proper, el barri i el municipi. És per això, que aquest apartat a l’enquesta només és necessari que l’omplin els estudiants de secundària.

Hem decidit optar per fer una consulta juvenil perquè:

  1. Creiem que és important educar en la participació, com a aprenentatge, i per a l’enriquiment i el benefici individual i comunitari.
  1. És una altra manera de fer política en què es fa partícip els joves.
  1. La participació és una forma d’identificació.
  1. La gent jove hi assumeix compromisos i responsabilitats amb el seu entorn.
  1. Permet dissenyar polítiques més adaptades a les necessitats reals.

 

Volem aconseguir, aproximant-nos al màxim, fer-les al gust dels joves  que vulguin implicar-s’hi, per tal d’incrementar la seva motivació i participació en aquestes. També volem conèixer la seva opinió sobre com els hi arriba la nostra informació i quin/s medi/s o canal/s creuen que són els més adients per tal que els hi arribi la nostra informació. I per últim, saber com els i agradaria que fos l’espai juvenil del seu municipi per tal de fer-lo el més atractiu possible, per tal de generar que li donguin més utilitat.

AQUEST ÉS L’ENLLAÇ DIRECTE PER PARTICIPAR A LA CONSULTA:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfwSoVnuwrofTV1zKytY3SEs7bdmxzyJJlD9tbdX5CdV7GHpw/formResponse