Impulsem la Salut

Realitzem un servei comunitari centrat en la promoció d’alimentació saludable

L’Espai Jove és l’epicentre d’una inicitiva que posa en contacte el compromís comunitari amb la salut. 18 joves estudiants de 4rt d’ESO, procedents del Vedruna i l’INS Palamós, estan treballant de valent durant cinc dimecres consecutius per fer una diferència palpable en la vida dels seus companys de la comunitat.

Aquesta iniciativa, centrada en la promoció de l’alimentació saludable, té com a objectiu fonamental regalar salut a altres joves. Amb la guia experta de l’Olga, la nutricionista del SSIBE, els participants estan aprenent sobre els beneficis d’una dieta equilibrada i com fer canvis positius en els seus hàbits alimentaris.

Cada sessió és una oportunitat per compartir coneixements, idees i inspirar canvis. Des de la planificació de menjars equilibrats fins a la importància dels nutrients, aquests joves actuen com agents de canvi, estenent la consciència sobre l’impacte que una alimentació saludable pot tenir en la vida diària.

Amb el seu esforç dedicat, aquests joves estan modelant un futur on la salut és una prioritat i on cada elecció alimentària és una inversió en el benestar personal. L’Espai Jove no només és un lloc d’unió i diversió, sinó també un lloc on la joventut local pot ser part activa del canvi positiu a la comunitat.

Una iniciativa que recordarà a tots que la salut és riquesa i que junts podem construir un futur més saludable.