La Martó d’en Richi

 

LA MARATÓ D’EN RICHI


DIA 21 d’abril


El poble de Palamós es mobilitza per ajudar en Richi i ens agradaria molt poder comptar amb la vostra col·laboració

Qui és en Richi?

En Richi és un nen de 6 anys de Palamós a qui fa tres mesos li van detectar un tumor molt agressiu al cap, un medul·loblastoma de grau IV. En Richi està classificat com a pacient d’alt risc amb un percentatge de supervivència estimat als 5 anys entorn al 55%. Però ha sorgit un brot d’esperança i un hospital infantil d’EEUU es veu capaç d’operar i extirpar el tumor, amb més d’un 70% de possibilitats d’èxit.

 

La família d’en Richi ha creat la plataforma www.sosrichi.org per tal de recaptar els fons necessaris per poder cobrir les despeses del viatge i el tractament.

 

Des de que la notícia s’ha fet pública, el poble s’ha bolcat totalment amb aquesta causa i molta gent vol col·laborar d’alguna manera.

 

L’Ajuntament de Palamós, participarà en la coordinació d’una jornada en la que totes aquestes propostes de col·laboració hi tinguin cabuda. Aquesta jornada serà La Marató d’en Richi el proper 21 d’abril. Hi haurà espectacles de tot tipus, activitats i tallers,  per part d’escoles,  casals, entitats, associacions, empreses, particulars etc…

 

Tots els guanys de La Marató d’en Richi aniran destinats a cobrir les despeses d’aquest llarg i dur camí que els espera a ell i a la seva família.

 

 

En el cas de que algú de vosaltres volgués col·laborar organitzant alguna activitat per La Marató d’en Richi, estarem encantats de que ens feu arribar la vostra proposta als següents email:

puntjove@palamos.cat / cooperacioisolidaritat@palamos.cat

 

Per tal de poder tenir el temps suficient a l’hora de coordinar totes les activitats que  es durant a terme durant la Marató d’en Richi, us demanem que ens envieu les vostres propostes el més aviat possible, amb data límit el 10 d’abril.

 

Moltes gràcies per endavant,