L’Estiu és Teu!

L’Estiu és Teu!

Arriba enguany a la seva 19a edició amb una oferta renovada i més variada que mai. Des de la seva posada en marxa, han participat en aquesta iniciativa més de 110.000 nois i noies i 12.200 monitors i monitores. Unes xifres que demostren l’èxit i l’acceptació del programa.

L’objectiu és que els infants i joves gaudeixin d’uns dies de vacances i s’ho passin bé aprenent o millorant alguna disciplina esportiva, artística o lingüística. Es tracta d’estades que els permetran compartir vivències i experiències amb altres nois i noies de la seva edat i que reforcen valors com el treball en equip, la solidaritat, el respecte, la responsabilitat i l’amistat. Així, mentre aprenen idiomes, practiquen esport, fan dansa o comparteixen l’estada a l’alberg de joventut, tenen una oportunitat per enriquir el seu bagatge amb vivències personals.

Enguany, L’Estiu és Teu! presenta una proposta amb tretze modalitats diferents, entre les quals s’han afegit, com a novetat, les estades de natura i les que combinen l’astronomia amb l’aprenentatge de l’anglès.

En aquest web podreu trobar tota la informació sobre aquest programa adreçat a infants i joves d’entre 5 i 16 anys.

Desitjo que trobeu la proposta d’allò més engrescadora i que passeu un molt bon estiu!

PRE INSCRIPCIONS DEL 26 DE FEBRER AL 19 DE MARÇ

Més informció a:

http://www.estiuesteu.cat/