L’estiu és teu

L’ESTIU ÉS TEU!!

El programa L’Estiu és teu! és una proposta de l’Agència Catalana de la Joventut del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya que s’adreça als nois i les noies de 5 a 16 anys amb l’objectiu que es puguin divertir i aprendre d’una manera diferent durant les vacances d’estiu.

Per més informació:

http://www.xanascat.cat/

 

 

El programa L’Estiu és teu! està dividit en nou modalitats d’activitats diferents dirigides per professors i tècnics especialitzats i monitors de lleure tots ells supervisats i orientats d’acord amb els Serveis Pedagògics de l’ACJ.

Estades d’Idiomes: anglès, francès i alemany

Destinades a nois i noies de 8 a 16 anys. Integren els joves en un ambient on predomina la llengua estrangera que volen aprendre (anglès, francès o alemany). Comunicant-se en la llengua escollida des del moment de llevar-se fins l’hora d’anar a dormir, els nois i noies aprendran i reforçaran l’idioma a partir de classes i activitats preparades pels equips de monitors.

NOVETAT! Estades d’idiomes de 10 dies / 9 nits
Des d’aquest estiu, podeu gaudir d’estades de 10 dies per a nois i noies de 8 a 16 anys.

Iniciació a l’anglès – de 5 a 7 anys
Impartides per professors especialitzats en nens i nenes de 5 a 7 anys.

Estades Multiesportives

Destinades a nois i noies de 8 a 16 anys. Combinen diverses activitats d’esports d’aventura com escalada, piragüisme, equitació, espeleologia, windsurf, tir amb arc… L’objectiu és la convivència de nois i noies mentre aprenen les tècniques dels diferents esports.

Estades Combinat d’Idiomes i Multiesportives

Destinades a nois i noies de 8 a 16 anys. Combinen la pràctica esportiva i de la llengua anglesa. A més d’anar amb BTT, fer vela, tresc o bivac, els nois i noies faran 3 hores diàries de classe d’anglès.

NOVETAT! Estades Combinades de 10 dies / 9 nits
Des d’aquest any es duran a terme estades de 10 dies per a nois i noies de 8 a 16 anys que combinen diverses activitats d’aventura i l’aprenentatge de la llengua anglesa.

Estades de Música

Destinades a nois i noies a partir de 7 anys. Adreçades als nens i nenes, amb i sense coneixements musicals, els quals vulguin descobrir el món dels instruments i la música o ampliar els seus coneixements tot tocant un ampli ventall d’instruments sota la direcció del professors experts.

NOVETAT!
Música i dansa moderna per a nens i nenes de 8 a 16 anys.
Música i cant modern per a nois i noies de 9 a 17 anys.

Estades Esportives

Bàsquet, futbol, handbol i corfbol – de 8 a 16 anys.

Promouen la pràctica i el perfeccionament de la tècnica en aquests esports. Els nois i noies poden practicar el seu esport preferit, i així fomentar la superació personal i reforçar la companyonia amb els altres.

Les estades de corfbol es duen a terme en col¿laboració amb la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes.

Estades d’Enginy
Destinades a nois i noies de 8 a 16 anys. Aprendre a programar un robot que cerca aigua, aprofitar els raigs del sol per cuinar, construir un pont sobre el riu, fer un bloc i un programa de radio i explicar-ho. Tot això és possible a les estades d’Enginy.

Estades de Teatre
Destinades a nois i noies de 8 a 16 anys. Potenciar la creativitat, l’expressió corporal, la imaginació i totes aquelles capacitats que es poden desenvolupar com a persona que està en relació amb els altres. A partir de tallers lúdics es coneixeran diferents elements del món escènic.

Estades de Circ
Destinades a nois i noies de 10 a 16 anys. A partir d’aquesta proposta d’estades artístiques es pretén millorar les capacitats d’interrelació personal, desenvolupar la capacitat creativa, millorar en el domini psicomotor del propi cos i afavorir l’expressió, la comunicació i la creació. Tot això es farà a través de la iniciació en diferents disciplines de circ, com poden ser els malabars, els equilibris, les acrobàcies o el clown..

Estades de Veu
Destinades a nois i noies de 8 a 16 anys estudiants de música, cantants corals i qualsevol nen o nena interessat per el cant. De manera molt lúdica i interactiva es treballarà la veu i la seva tècnica per crear un instrument molt expressiu, els recursos teatrals ens hi ajudaran.

NOVETAT!
Des d’aquest any, s’ofereixen estades de Veu també per a nens i nenes de 13 a 16 anys

CONSULTAR CALENDARI PREINSCRIPCIONS

REGISTRE I PREINSCRIPCIONS A PARTIR DEL 21 DE MARÇ A LES 12h.

 

Per més informació:

http://www.xanascat.cat/shownode.tjc?id=312&gclid=CIGyoMqu36cCFQEhfAoduDsy_Q