Mini-Marató de Palamós en Acció

Mini-Marató Solidària de Palamós en Acció.

Vine a la nostra festa i col·laboraràs a La Marató de TV3!

Divendres de 17h a 00h, a l’Arbreda de Palamós, els nois i noies del Campus Jove de Palamós han organitzat un seguit d’activitats per a joves i nens, dirigides a la recaptació de fons per la marató de tv3 d’aquest any.

 

El Punt Jove de Palamós juntament amb l’Escola Empordà han arrencat amb èxit la primera edició del Campus Jove d’Hivern. Els nois i noies que hi participen han creat un grup anomenat Palamós en Acció. ( http://palamosenaccio.blogspot.com/ )

El primer projecte que Palamós en Acció portarà a terme, és la Mini-Marató. Una festa pensada per a recaptar diners per la marató de Tv3. La Mini Marató del Campus Jove, es durà a terme a la plaça de l’arbreda el 16 de desembre, des de les 17h a les 00h, i hi trobarem activitats infantils per la tarda i concerts i Dj’s al vespre/nit. Durant la festa no es vendran ni begudes alcohòliques i es farà consciència del mal que fa el tabac.

Hi haurà unes guardioles on es podran fer els donatius. El total aconseguit es farà públic al finalitzar la festa a les 00h, i s’ingressarà íntegrament al número de compte facilitat per l’organització de la marató de tv3, destinada aquest any a la “REGENERACIÓ I TRASPLANTAMENT D’ÒRGANS I TEIXITS”.

El grup de joves de Palamós en Acció ha aconseguit la col·laboració desinteressada dels mateixos artistes que participaran a la festa, i d’alguns establiments del municipi que figuren al cartell de l’esdeveniment.