Oberta la preinscripció dels ensenyaments postobligatoris

Oberta la preinscripció dels ensenyaments postobligatoris
Maig de 2010

Ara és el moment. Durant les properes setmanes teniu temps per formalitzar les vostres preinscripcions a tot el ventall d’ensenyaments postobligatoris com el batxillerat, la formació professional i els cicles d’arts plàstiques i disseny, entre d’altres.

 

 

En aquests propers dies, cal que feu un pensament seriós sobre el vostre futur: és hora de començar a triar el vostre lloc, i la formació és fonamental. Si voleu optar a cursar batxillerat, formació professional de grau mitjà, cicles d’arts plàstiques i disseny o ensenyaments artístics superiors, cal que us afanyeu: les preinscripcions tanquen el dia  21 de maig. I si heu triat formalitzar la preinscripció a la  formació professional de grau superior, ho podreu fer entre el 25 de maig i el 4 de juny. En el cas dels ensenyaments esportius, cal consultar els centres.

Trobareu tota la informació necessària per fer la tria a la pàgina web del Departament d’Educació. També podeu trucar al 012 i des d’allà us ajudaran a resoldre tots els vostres dubtes.