Punt d’Informació Juvenil

Punt d’Informació Juvenil – Informació

Horari:
de dilluns a divendres de 16 h a  20 h
Telèfon: 972 31 37 39

Al Punt Jove de Palamós  hi trobaràs informació, orientació i assessorament sobre tot allò que et pugui interessar: estudis, treball, vida social, cultura, lleure, esports, turisme…
El Punt Jove de Palamós és un servei obert, públic i gratuït que tens a la teva disposició els cinc dies laborables de la setmana de 16 h a 20 h.

Podràs demanar assessorament o rebre informació de qualsevol tipus, de forma gratuïta, i si nosaltres no et podem ajudar, et derivarem a la persona especialitzada que pugui fer-ho.

El Punt Jove de Palamós forma part de la Xarxa Catalana de Serveis d’Informació Juvenil, coordinada per la Secretaria de Joventut. Actualment n’hi ha uns 250 distribuïts per tot Catalunya.

 

A continuació fem una breu descripció d’alguns dels tipus d’assessoria que oferim al Punt Jove:


− Assessoria Laboral.
Oferim informació específica sobre temes relacionats amb el món del treball: redacció de currículums, estratègies per a la recerca de feina,  contractacions, conflictes laborals…


− Assessoria en estudis i orientació professional.
Orientem als joves en el seu itinerari acadèmic, tenint en compte les seves motivacions i inquietuds, informant sobre les possibles sortides professionals de cadascun d’aquests itineraris.

 

− Assessoria en la gestió d’entitats sense ànim de lucre.
Oferir assessorament a les entitats presents a Palamós i motivar la creació de noves entitats i/o associacións.

 

− Assessoria en Habitatge
A través del nostre servei d’Habitatge Jove informem dels passos a seguir tant en el cas del lloguer com en la compra d’habitatges, dels ajuts i promocions per a joves i de quins aspectes claus cal tenir en compte alhora de signar un contracte, una hipoteca, etc.

 

− Assessoria en Salut/Sexualitat
Oferim informació confidencial (garantint l’anonimat de l’usuari) sobre malalties de transmissiósexual, Sida, anticoncepció, embarassos no desitjats, sexualitat, trastorns alimentaris i conductesaddictives entre d’altres.Una professional de l’Acas et podrà assessorar de forma directa i privada al Punt Jove cada dimecres de 18h a 20h.

 

– Cultura i Oci
Agendes culturals, equipaments, esports, premis i concursos…

– Vacances i Estades
Activitats d’estiu, turisme, equipaments i instal·lacions juvenils, allotjament, transport, viatgeteca…