Punt Jove On-line

El Departament de Joventut de l’Ajuntament de Palamós, ens quedem a casa per responsabilitat social però no ens aturem! Fins que duri el confinament, us proposarem dinamització juvenil des de casa per tal que totes les persones joves us mantingueu actives.

Objectius del Punt Jove On-line:

1. Informar la població de com evoluciona el confinament i allunyar-nos de les fake news. Donar consells per tenir el millor estat de salut físic i mental.

2. Seguir amb la dinamització juvenil en la mesura que puguem. Estem adaptant la programació estable del trimestre, a través de diferents eines per oferir-la on-line. Mantenim-nos actius i actives!

3. Compartir recursos on-line per tenir un lleure divers i complert: no ens confinem només amb sèries i pel·lícules i xarxes socials; tenim teatre on-line, tenim lectures, classes de yoga, meditació, gimnàs, tenim jocs, manualitats, tallers, projectes… Transformem el confinament, en oportunitat!

Com et pots informar de tot el que fem? Segueix-nos a les xarxes socials: Facebook i Instagram, a l’aplicació de l’Ajuntament i a aquesta mateixa web.

#JoEmQuedoACasa #QuedatACasa #AturemLaCurva #COVID19