Punt Jove de Salut

Horari del servei: dimecres de 18 h a 20 h

També pots fer la teva consulta per correu electrònic: agentsalut@yahoo.es
Per a més informació:

  • Punt Jove 972 313739
  • Agent de Salut: 669222083

L’assessoria de salut i la figura de l’agent de salut és un servei  adreçat a la població jove de Palamós i creat a través d’un conveni de col·laboració amb ACAS del Baix Empordà.

Dins dels  serveis que ofereix el Punt Jove de Salut hi trobem un espai adreçat als adolescents i joves amb l’objectiu d’oferir assessorament i informació sobre temes relacionats amb la salut en general.

Els programes que es porten a terme tenen a veure amb la promoció de la salut i la informació, i l’objectiu principal és la reducció de riscos entre la població jove.

A través del Punt Jove també es pot rebre atenció psicològica relacionada amb qualsevol tipus d’addicció i ser atès per un professional, de forma anònima i gratuïta.

Les principals estratègies que s’utilitzen són la comunicació social en salut, l’educació per la salut i l’ús d’experiències en l’àmbit lúdic.
Què t’oferim?

Si tens algun dubte, si no saps quin camí has de seguir per resoldre els teus problemes… vine i pregunta, no cal dir que serà totalment confidencial!
D’altra banda, durant tot l’any anirem fent diverses activitats per treballar tots aquests temes, com ara xerrades, tallers… i moltes coses més que només podràs comprovar si véns a fer-nos una visita!

Així que ja ho saps! Vine, truca’ns o envia’ns un correu electrònic i donarem resposta a les teves inquietuds!