[vc_row][vc_column][vc_column_text]El Carnet d’Alberguista t’obre les portes als albergs de la XANASCAT. Alhora, et permet gaudir de les més de 4.000 instal·lacions de la International Youth Hostel Federation (IYHF) situades als principals indrets turístics del món.
Des de la Xanascat volem donar un valor afegit als nostres usuaris i premiar la seva fidelitat a través d’un Carnet d’alberguista ple d’avantatges. El Carnet dóna accés a nombrosos descomptes i ofertes en tots aquells àmbits vinculats al món de l’alberguisme que es poden dur a terme al territori català: turisme, esport, aventura, oci, cultura, art, gastronomia, diversió…. Sens dubte, el carnet d’alberguista et resultarà imprescindible en tots els teus viatges i és per això que caldrà que consultis els nous avantatges que contínuament s’aniran incorporant.

Validesa:
El període de validesa dels carnets és d’un any des de la data d’expedició[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Carnet d’alberguista jove

Adreçat a joves de 14 a 29 anys (ambdós inclosos)
Els menors de 14 NO necessiten disposar del carnet, estan exempts.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Documentació que cal presentar

Document d’identitat legalment constituït de l’usuari, DNI, NIE o passaport original, o en el seu defecte una fotocòpia del mateix.

Preu
6,00 €[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”495″ img_size=”full” style=”vc_box_shadow” onclick=”img_link_large”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Carnet d’alberguista d’adult

Adreçat a usuaris a partir de 30 anys (sense límit d’edat)[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”496″ img_size=”full” style=”vc_box_shadow” onclick=”img_link_large”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Documentació que cal presentar

Document d’identitat legalment constituït de l’usuari, DNI, NIE o passaport original, o en el seu defecte una fotocòpia del mateix.

Preu

13,00 €[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Carnet d’alberguista familiar

Adreçat a famílies formades per un o dos adults a càrrec de menors de 14 anys que puguin provar la seva condició de família mitjançant el llibre de família o equivalent.
El carnet familiar podrà ser utilitzat de forma individual per cada un dels adults que formin la família. No serà en cap cas necessari la presència de la família al complet per a utilitzar el carnet familiar als albergs.

A partir dels 14 anys, és obligatori disposar de carnet individual. Només es podran incloure al carnet familiar fills majors de 14 si pateixen alguna discapacitat legalment reconeguda.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”497″ img_size=”full” style=”vc_box_shadow” onclick=”img_link_large”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Documentació que cal presentar

  • Document d’identitat legalment constituït d’un dels adults, DNI, NIE o passaport original, o en el seu defecte una fotocòpia del mateix.
  • Llibre de família o equivalent, o en el seu defecte una fotocòpia del mateix.

 

Preu

21,00 €[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Gràcies al Departament de Benestar Social i Família, les famílies nombroses i les monoparentals de Catalunya gaudeixen de la exempció del carnet d’alberguista si presenten l’original del títol o del carnet individual de família nombrosa o monoparental a tots els albergs XANASCAT.

En cas que es necessiti el carnet d’alberguista per a allotjar-se en albergs de fora de Catalunya es podrà sol•licitar el carnet d’alberguista familiar de forma gratuïta, sempre que compleixin els requisits d’expedició del carnet.

NO es podrà tramitar un carnet individual, de forma gratuïta, per als membres de les famílies nombroses i/o monoparentals.

Documentació que cal presentar

Document d’identitat legalment constituït d’un dels adults, DNI, NIE o passaport original, o en el seu defecte una fotocòpia del mateix.
Llibre de família o equivalent, o en el seu defecte una fotocòpia del mateix.
Original i còpia del títol vigent de família nombrosa o família monoparental o del carnet individual del pare o mare.

Preu

gratuït[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Carnet d’alberguista de grup*

Adreçat a tot tipus de grup, organització o associació format per 10 o més persones.
El carnet s’emetrà preferentment a nom de l’organització, associació o grup però es pot emetre a nom de la persona física responsable del grup que haurà de ser major d’edat.
Serà necessari presentar el CIF de l’entitat o NIF del responsable en la entrada a l’alberg i facilitar al personal de l’alberg un llistat amb els integrants del grup que pernoctin en cada ocasió.
Únicament s’utilitzarà el carnet de grup si s’allotgen 10 o més persones.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”498″ img_size=”large” alignment=”center” style=”vc_box_shadow”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Documentació que cal presentar

CIF de l’entitat, organització o associació, o bé
NIF de la persona física responsable del grup, o bé
Un altre document, acceptat per l’administració, que certifiqui la condició de grup on figuri un dels components del grup com a responsable i acreditat mitjançant el seu NIF.

Preu

16,00 €[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]*Aquesta modalitat de carnet està exempta dels descomptes corresponents al Programa Avantatges amb el Carnet d’Alberguista.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Horari del servei: de dilluns a divendres de 18h a 20h[/vc_column_text][vc_cta h2=”Fes-te el carnet d’alberguista i a viatjar!” txt_align=”center” shape=”square” style=”flat” color=”orange”][/vc_cta][/vc_column][/vc_row]