[vc_row][vc_column][vc_column_text] El Punt Jove és l’equipament municipal destinat a cobrir les necessitats dels joves, per això programem un ampli ventall d’activitatscursos i tallers al llarg de tot l’any. [/vc_column_text][vc_column_text] L’Espai Jove és un lloc de trobada, on demanar informació, jugar a jocs de taula o al futbolí, escoltar música, jugar a la play, assajar aquell ball que estàs preparant, participar en activitats programades per nosaltres o bé preparar les activitats que vols dur a terme amb els teus companys, ja sigueu un grup de carnaval, una associació o entitat, etc.

En resum, som un servei per fer-te les coses una mica més fàcils.[/vc_column_text][vc_column_text] Al Punt Jove disposem d’una sala polivalent on es duen a terme moltes activitats de naturalesa molt variada. Podràs trobar-hi exposicions itinerants, xerradesconferènciespresentacions o esdeveniments que creiem interessants per a vosaltres, cursos i tallers, assajos o trobades de les mateixes entitats o associacions de Palamós.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery type=”image_grid” images=”160,157,740,820,296,222,294,299,293,141″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][vc_column_text] Les activitats es publiquen en aquesta pàgina web, però si no vols que se t’escapi cap notícia segueix-nos a l’Instagram “puntjove_palamos”

Si tens qualsevol dubte o vols més informació, vine o fes-nos arribar la teva consulta. Pots contactar amb nosaltres des d’aquesta web, per WhatsApp, correu o Instagram.

[/vc_column_text][vc_cta_button2 h2=”Si vols utilitzar la sala polivalent, posa’t en contacte amb nosaltres!” txt_align=”center” size=”xs” accent_color=”#ffc65b”][/vc_cta_button2][/vc_column][/vc_row]

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment