Drogues de disseny

Poden produir lesions irreversibles sobre les neurones

Que són?

Substàncies que actuen sobre el sistema nerviós, que poden produir lesions irreversibles sobre les neurones i altres estructures del cervell (crisis epilèptiques, …)

Solen ser derivats de les anfetamines (molt adictives)

Saps què porten?

No podem saber si no les analitzem, però estan molt adulterades.

  • Físicament t’accelera el cor (risc d’infart), produeixen insomni i angoixa, tensen la mosculatura (canvi d’aspecte de la cara).
  • Psicològicament, canvis de caràcter i malalties mentals.

Segurament has sentit a parlar de drogues com els bolets o els tripis, són al·lucinògens i estanmolt lluny dels controls de seguretat personal. solen ser molt potents i el risc de tenir una mala experiència i/o patir una reviviscència (flashback) o de reviure el mateixx al cap d’un temps, és molt elevat.

D’altres drogues (Speed, MDMA, Ketamina, Èxtasi líquid, etc) millor informar-se dels seus efectes amb especialistes o webs específiques.

Noves drogues

Qualsevol droga pot produir efectes negatius a curt o llarg termini.

Les noves drogues que no coneixem i que sovint es compren a Internet encara poden ser de més risc. Encara que tinguin atraciió per les novetas, amb aquests temes cal molta informació especialitzada

No te la juguis, el teu cervell ho agrairà!

REVOLUCIONARI!

Ara és el moment…

T’estem buscant!

Si tens alguna cosa a dir, no t’amaguis, alça’t i digues la teva. Aquesta és la teva oportunitat per marcar la diferència.